WIJ ZIJN EEN (H)ECHT TEAM

Profielpagina's Team ECHT

Beste collega,

Nog heel even geduld.. eind deze maand gaat onze nieuwe website live! Op deze nieuwe website krijgt iedereen een eigen profielpagina. Ook jou wil ik graag toevoegen aan onze nieuwe website! Ik wil je dan ook vragen om onderstaand formulier uiterlijk donderdag 21 januari in te vullen. Nadat ik jouw informatie ontvangen heb, kan ik een persoonlijke profielpagina voor je aanmaken. Voordat ik deze profielpagina publiceer, stuur ik je eerst een conceptversie ter controle.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar mirthe@echt.community.

  Minimaal 3, maximaal 5 gevolgd door een percentage van 0 tot 100%.
  Vaardigheid 1

  Vaardigheid 2

  Vaardigheid 3

  Vaardigheid 4 (optioneel)

  Vaardigheid 5 (optioneel)

  Heb je een favoriete quote? Vul deze dan hier in. Dit is optioneel.

  Op jouw profielpagina worden maximaal 10 projecten geplaatst waaraan je gewerkt hebt. Plaats hier de projecten waar je het meest trots op bent. Wil je dat er nog een link gehangen wordt aan het project? Zoals bijvoorbeeld een doorverwijzing naar een website of rapport? Geef het in het onderstaande tekstvak aan.

  Upload alleen een foto als je een nieuwe foto op de website wilt. Indien je liever een andere foto als profielfoto hebt, ga dan voor een foto met een rustige achtergrond/achtergrond in één kleur (zoals een pasfoto) en de foto moet minimaal 700 bij 700 pixels groot zijn.

  ECHT Academy